Ensi kesää odotellessa löytyi kamerasta muutama kuva viime kesältä...
Grillattu salaatti voi kuulostaa hiukan oudolta mutta siitä tuli
meidän kesähitti.
Tosi hyvää sellaisenaan ja maukas lisäke lihalle tai kalalle.
Resepti löytyi Hansin Grillibileet -ohjelmasta.
Kolme tuoretta baby gem -salaattia puolitettuna
Rypsi- tai oliiviöljyä
Marinadi
1 dl rypsi- tai oliviiöljyä
1 sitruunan mehu ja kuori
2-3 valkosipulinkynttä
Punaista chiliä hienonnettuna
Suolaa ja mustapippuria
1. Sekoita marinadin ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa ja jätä sivuun odottamaan.
2. Oljyä salaatit kevyesti ja grillaa leikkauspintoihn rapsakka ruskea pinta. Hiero saalaatinpuolikkaisiin reilusti marinadia grillauksen jälkeen. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.