Punajuuripaistos

Punajuuripaistos toimii
niin talvella kuin kesälläkin.

- Punajuuria
- Pähkinöitä ja pinjansiemeniä
- Yrttejä oman maun mukaan (timajami, basilika)
- Rucolaa

- Kuumenna uuni 200 asteeseen

- Kuori ja viipaloi punajuuret ja lado voideltuun vuokaan

- Ripsauta päälle suolaa ja mustapippuria
(ja hunajaa jos haluat)

- Rouhi pähkinät ja pinjansiemenet karkeasti ja ripottele punajuurien päälle.

- Lorauta päälle pikkuisen hyvää rypsi- tai oliiviöljyä


- Paista uunissa, kunnes punajuuret ovat kypsiä
 (noin 30 min).

- Viimeistele tuoreilla yrteillä ja rucolalla ja tarjoa lämpimänä tai haaleana sellaisenaan vihreän salaatin         ja tuoreen leivän kanssa tai  lihan / lohen lisäkkeenä                                                                      



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.