niin talvella kuin kesälläkin.
- Punajuuria
- Pähkinöitä ja pinjansiemeniä
- Yrttejä oman maun mukaan (timajami, basilika)
- Rucolaa
- Kuumenna uuni 200 asteeseen
- Kuori ja viipaloi punajuuret ja lado voideltuun vuokaan
- Ripsauta päälle suolaa ja mustapippuria
(ja hunajaa jos haluat)
- Rouhi pähkinät ja pinjansiemenet karkeasti ja ripottele punajuurien päälle.
- Lorauta päälle pikkuisen hyvää rypsi- tai oliiviöljyä
- Paista uunissa, kunnes punajuuret ovat kypsiä
(noin 30 min).
- Viimeistele tuoreilla yrteillä ja rucolalla ja tarjoa lämpimänä tai haaleana sellaisenaan vihreän salaatin ja tuoreen leivän kanssa tai lihan / lohen lisäkkeenä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.