Raikas cheviche meksikolaisen ruoan ystäville. Resepti löytyi Soppa 365-sivustolta.
Pikkuisen muutin alkuperäistä ohjetta ja lisäsin makeutta kirpeyden keskelle. Laitoin marinadiin hiukan sokeria ja lisäsin melonia mukaan. Nektariinikin olisi tässä hyvä.
500 g tuoretta nahatonta kuhafiiletä
6 kpl limetin mehu
1 kpl vihreä chili
2 kpl kypsää tomaattia
1 ruukku tuoretta korianteria
1 kpl punasipulia
suolaa ja mustapippuria
1 kypsä avokado
1/2 cantaloupe -melonia (tai pari nektariinia)
1. Poista kalafileestä mahdolliset ruodot ja kuutioi filee pieneksi. Siirrä kulhoon.
2. Purista limeistä mehu ja lisää kalapalojen päälle. Ripsauta päälle pikkuisen suolaa ja ihan vähän sokeria. Siirrä peitettynä jääkaappiin 3-4 tunnin ajaksi. Kääntele kalapaloja välillä marinoinnin aikana.
3. Halkaise chili ja poista siemenet. Halkaise tomaatit ja poista niistäkin siemenet. Kuutioi tomaatit ja silppua chili ja korianteri. Kuori ja hienonna sipuli.
4. Yhdistä valutettuihin kalakuutioihin muut ainekset. Kuutioi kuorittu avokado ja lisää se chevichen päälle tai tarjoa chevicen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.