Tosi herkullinen ja helppo lohirulla. Sopii hyvin kevään ja kesän ruokapöytään. Määrät ovat noin suunnilleen.
600 g ruodotonta lohifileetä
2 sitruuna
noin 50 g parmesaania hienoksi raastettuna
noin kourallinen pinajan siemeniä paahdettuina
1 ruukullinen tuoretta basilikaa
Suolaa ja mustapippuria
Coctail-tikkuja
1. Raasta sitruunan kuori ja laita talteen
2. Leikkaa lohesta noin sentin paksuisia siivuja hiukan vinoittain.
3. Suolaa lohipalat. Rouhi mustapippuria ja purista sitruunamehua päälle.
4. Valmista täyte. Paahda pinajansiemenet kevyesti kuivalla pannulla ja rouhi ne veitsellä pienemmäksi
5. Raasta parmesaan-juusto ja silppua noin kourallinen basilikan lehtiä
6. Yhdistä kulhossa sitruunankuoriraaste, parmesaanraaste, pinajansiemenrouhe ja basilikasilppu. Purista sitruunamehua vielä sekaan oman maun mukaan.
7. Laita täytettä lohipalasten päälle ja kääri rullalle. Laita coctail-tikulla kiinni ja nosta voideltuun paistovuokaan. Ripottele yli jäänyt täytemassa rullien päälle.
8. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20-30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.