Tämä salaatti on terveellinen
ja kuitupitoinen ateria myös treenin jälkeen.
Sain tähän idean Abban-Tonnikala mainoksen reseptistä. Muuntelin sitä hiukan.
.- Ohrahelmiä (esim. torino) tai Bulgur-venhää, Kvinoa (tämä on tosi proteenipitoinen)
- 2 purkkia tonnikalaa
- Tuoretta pinaattia revittynä noin 4 dl (tai maun mukaan enemmänkin)
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1/2 punainen Chili
- 1 punasipuli
- Mustia kivettömiä kalamata oliiveja maun mukaan
- Kanafondikuutio
Kylmä yrttikastike
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 1/2 kurkku kuorittuna
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
- 1 rkl tuoretta minttua silputtuna
- suolaa ja mustapippuria
1.Pilko /raasta kurkku.
2. Sekoita yrttikastikkeen ainekset ja mausta mintulla, suolalla ja pippurilla ja laita kylmään tekeytymään
3. Laita kandafondi ja vettä kattilaan ja keitä Ohrahelmiä 4 hengen annos pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Pilko paprikat, (chili) ja sipuli sekoita ne ohran joukkoon
5. Valuta tonnikala ja lisää oliivien kanssa muiden ainesten joukkoon.
6. Revi pinaatista kovat ruodot pois ja heitä pehmeät lehtiosat salaatin joukkoon ja sekoita
Syö sellaisenaan tai yrttikastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.