Teen täytteet valmiiksi ja perunat uuniin ulkoilun ajaksi.
- Kääri perunat folioon
- Pistele perunoihin reikiä
- Kypsennä uunissa (175 astetta)
noin 2-4 h, riippuen
perunoiden koosta.
- Täytä perunat ja tarjoa
raikkaan salaatin kanssa
Porotäyte:
- 100 g poron kylmäsavulihaa kuutioituna
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 1 omena kuutioituna
- loraus sitruunamehua
- 2 rkl kapriksia
- 1 rkl raastettua piparjuurta (on hyvää ilmankin)
- 200 g ranskankermaa / kermaviiliä
- suolaa ja pippuria
Sekoita omenan joukkoon vähän sitruunamehua. Sekoita
kaikki täytteen ainekset ja mausta.
Kinkkutäyte:
- 150 g kinkkua hienonnettuna
- 1 prk ranskankermaa / kermaviiliä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 tl cajunn-mausteseosta
- 4 rkl hienonnettua persilijaa
Lohitäyte
- 150 kylmäsavustettua lohta
- 1 prk ranskankermaa / kermaviiliä
- 1 rkl valkoviiietikkaa
- pieni pala purjoa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/2 tl sitruunapippuria
- 3 rkl hienonnettuna tilliä / ruohosipulia
Tonnikalatäyte:
- 3 kpl salottisipulia hienonettuna
- 1 kpl valkosipulinkynttä pieneksi hakattuna
- 1 kpl punainen paprika pieneksi kuutioituna
- 300 g tonnikalaa öljyssä
- 3 rkl kapriksia
- 200 g kermaviiliä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl pippurisekoitusta / mustapippuria
- 4 rkl tuoretta tilliä / ruohosipulia hienonnettuna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.