- Kaalia n.800 mahdollisimman pieneksi.
- Broilerifileitä ( pippurimaustettua ) 450g.
- Savupekonia kuutioina 170g.
- 2 x 2,5 dl kippari ruokakermaa. Yhdellä tulee liian kuivaa.
1. Muut aineet raakana mut pekonin paistoin etukäteen.
Kaikki sekaisin. Niin tietysti et kerma päälle.
2. Koska oli savupekonia ja pippuriproiskua niin laitoin vain rakuunaa ja rosmarinia.
2. Koska oli savupekonia ja pippuriproiskua niin laitoin vain rakuunaa ja rosmarinia.
Mausteitahan laitetaan oman mieltymyksen mukaan.
3. Astia oli aika laaka, suunnikkaan muotoinen ja matala ja tietysti voideltu.
4. 60 min. 200C alimmalla uunin tasolla. 30 min jälkeen kansi tai foliolla kansi, muuten kaalin pinta tulee liian ruskeaksi.
4. 60 min. 200C alimmalla uunin tasolla. 30 min jälkeen kansi tai foliolla kansi, muuten kaalin pinta tulee liian ruskeaksi.
Tein ekaa kertaa. Ihan hyvää. T: Kepe
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.