Noin 4-6 hengelle
- 3-4 keskikokoista perunaa
- 2-3 porkkanaa
- Pakastepapuja
- 400g naudan paistijauhelihaa
- 2 lihafondikuutiota
- Kanttarelli -tuorejuusto
(CremeBonjour)
- 1,5 litraa vettä
- Laita vesi kiehumaan ja nakkaa mukaan pari lihafondia
- Kuori ja kuutioi perunat sekä porkkanat pieniksi paloiksi ja lisää ne kiehuvaan veteen.
- Laita perunoiden ja porkkanoiden sekaan myös kanttarellituorejuusto. Vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen. Sekoita välillä niin, että juusto sekoittuu tasaisesti liemeen.
- Paista jauheliha ja lisää keittoon porisemaan.
- Kun perunat ovat kypsiä, lisää vihreitä papuja oman maun mukaan. Kiehauta keittoa vielä ihan pieni hetki, maista ja tarkista maku.
- Nauti kuumana näkki- tai ruisleivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.