Tätä salaattia söimme ensikerran ikimuistoisena Juhannuksena esikoisemme syntymän jälkeen.
Kuvassa kana on leikattuna pienemmäksi. Juhalavampi annoksesta tulee, jos fileen laittaa kokonaisena salaattikeon päälle.
4 kpl Hunajassa marinoituja Kanan rintafileitä
Noin 300 g Mozzarella palleroita
250 g Kirsikkatomaatteja
Pari kourallista Cashewpähkinöitä
2-3 Erivärisiä -ja laatuisia salaatteja (esim. Tammenlehvä, Jäävuori - ja punasalaattia, Vuonankaalia, Rucolaa, jne)
1 ruukku Baslikaa
Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Balsamico / Balsamicosiirappia
1. Huuhtela ja kuivaa salaatit. Revi salaateista sopiva määrä annoslautasille, laita mukaan myös muutama Baslikan lehti
2. Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne lautasille, laita mukaan myös mozzarellapallerot
3. Pirskota salaattikeon päälle oliiviöljyä ja murusta hiukan sormisuolaa mukaan
4. Paista kananrintafileet ja laita kauniisti keon päälle.
5. Ripottele muutama pähkinä mukaan ja viimeistele pirskottamalla hiukan balsamicoa päälle.
Nopeaa, kaunista, kevyttä ja herkullista!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.