Tämän helpon ja nopeasti valmistuvan salaatin ohjeen sain ystävältäni. Maistuu hyvin lounaalla tai vaikka piknikillä.
4-6 annosta
400 g Kierre / Pennepastaa
400 g Hunajamarinoituja broilerin suikaleita.(tai itse maustettua broileria)
1 ruukku Basilikaa
1 ruukku Rucolaa
n. 300 g Kirsikkatomaatteja
1 purkki Pestoa
1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele kypsä pasta kylmällä vedellä ja valuta.
2. Paista Broilerin suikaleet ja hetkeksi sivuun jäähtymään
3. Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa baslika ja rucola silpuksi
4. Sekoita pastan sekaan pesto, broileri, tomaatit ja viimeiseksi basilica ja rucolasilppu
En yleensä käytä valmiiksi marinoitua lihaa mutta tähän salaattiin sopii hyvin juuri tuo hunajamarinoitu broileri hyvin. Kuvan salaattiin käytin Sitruunakana-ruoasta jäljelle jääneet palat ja nekin maistuivat hyviltä salaatissa. Tärkeää on, että broilerissa on tarpeeksi makua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.