Tämä maukas ja nopeatekoinen ohje löytyi Maku-lehdestä.
400-500 g lohta
3 rkl tuoretta tilliä silputtuna pieneksi
1 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1/2 - 1 tl suolaa
1/4 tl sitruunapippuria
2-3 rkl sitruunamehua
1. Laita lohi uunivuokaan ja ripottele päälle tillisilppu ja ihan pikkuriikkisen suolaa.
2. Sekoita ranskankerma, suola, sitruunapippuri ja sitruunamehu keskenään. (laita sitruunamehua ja suolaa pikkuhiljaa ja maistele, jotta tulee oman maun mukaista.)
3. Kaada seos kalan päälle ja kypsennä lohta uunissa 200 asteessa noin 25 min.
Tarjoa uunilohen kanssa keitettyjä perunoita, raikasta salaattia ja ruisleipää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.