Mozzarella-uunitomaattisalaatti

Uunissa paahdetut kirsikkatomaatit ovat jo sellaisenaan herkullisen makuisia ja sopivat moneen ruokaan. Varsinkin talvisin tekee mieli näitä ihanuuksia! Tällä kertaa käytin niitä salaattiin.

Uunipaahdetut kirsikkatomaatit:
- Kirsikkatomaatteja
- Oliiviöljyä
- Sormisuolaa
- Mustapippuria
- Oreganoa/timjamia/basilika

 1. Halkaise tomaatit ja lado ne pellille leikkauspinta ylöspäin
2. Pirskota päälle hiukan oliiviöljyä
3. Ripsauta sormisuolaa ja mustapippuria ja lopuksi hiukan tuoretta oreganoa, timjamia tai basilikaa
4. Paista uunissa 230 asteessa noin 15-20 min. Ja jäähdytä.






Mozzarellasalaatti
Vihreää salaattia, erilaisia
Mozzarellajuustoa noin 100-150 g/hlö
Tuoretta Basilikaa
Oliiviöljyä
Balsamicoa/balsamicosiirappia

1. Huuhtele ja kuivaa salaatit ja revi niistä vihreä peti lautaselle
2. Halkaise sormilla juustosta sopivia suupaloja ja laita salaattipedin päälle
3. Lado uunissa paahdetut tomaatit viimeisenä ja koristele basilikan lehdillä
4. Lorauta pikkutilkka oliiviöljyä koko keon päälle ja halutessasi ripsauta balsamicoa tai balasamicosiirappia päälle. Rouhaise vielä kierros mustapippuria ja nautiskele herkullisesta ja raikkaasta salaatista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.