Tämän keiton voit nautiskella kevyesti sellaisenaan tai hiukan ruokaisampana riisin kera.
Neljälle masun täydeltä:
(3 dl riisiä)
2 sitruuna
500 g broilerin fileetä
1 litra vahvaa kanalientä (3 kanafondia)
1 dl kermaa
1 dl pakasteherneitä
1 dl pakastepapuja
2 rkl vettä
Tarjoiluun
sitruunamehua
Persilijaa
ripaus suolaa
ripsaus mustapippuria
1. Laita riisi kypsymään
2. Raasta sitruunankuoret ja purista pari ruokalusikallista mehua talteen
3. Paloittele broilerin fileet ja paista kattilassa, lisää joukkoon sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä 2 rkl vettä
4. Hauduta broilerinpaloja kypsäksi
5. Lisää joukkoon 1 litra vettä ja 3 kanafondia ja kerma. Kiehauta ja lisää joukkoon herneet ja pavut ja anna keiton kiehua muutama minuutia.
6. Mausta keitto silputulla persilijalla, tilkalla sitruunamehua, suolalla ja mustapippurilla. Laita lautaselle kypsää riisiä ja lisää pari kauhallista keittoa perään. Tai syö kevyemmin ilman riisiä.
(Jos keittoa jää yli, säilytä keitto ja riisi erillään. Muuten voi seuraavana päivänä kattilassa olla enemmän risottoa kuin keittoa)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.