Tiramisurahka-torttu

Tämän herkun valmistat ilman uunia.

Kymmenelle:
300 g digestive-keksejä
100 voita
250 g tiramisurahkaa
200 g Fazer Block- tumma leivontasuklaa
4 dl kuohukermaa
4 tl Vanilijasokeria
Koristeluun:
2 banaania
Suklaakastiketta


1. Pingota leivinpaperi rengaskakkuvuoan pohjalle ja laita reuna kiinni. Leikkaa saksilla ulkopuolelle jäävät ylimääräiset paperit pois.
2. Murusta keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään.
3. Painele muru-voiseos vuoan pohjalle ja reunoille ja laita jääkappiin odottamaan.
4. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita se rahkan kanssa sekaisin. Vaahdoa 2 dl kermaa ja mausta 2 tl vanilijasokerilla  ja lisää kerma suklaa-rahkaseokseen. Lusikoi täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli.
5. Vaahdota loput 2 dl kermaa ja mausta 2 tl vanilijasokerilla. (laita makeutta lisää sokerilla, jos haluat). Lusikoi kermavaahto kakun päälle juuri ennen tarjoilua ja koristele viipaloiduilla banaaneilla sekä suklaakastikkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.