
Oikein hyvää ja raikasta myös sellaisenaan kasvisversiona.
Ohje on muunnelma SantaMaria TexMex-mainoslehtisestä napatusta ohjeesta.
Neljälle lisäkkeeksi:
Noin 700 g melonia (vesi, hunaja- tai gantaloupemelonia)
Pari kourallista kirsikkatomaatteja
100 g erilaisia salaatteja
Nachos-lastuja koristeluun
100 g feta- tai vuohenjuustoa murustettuna
Kastike:
1/2 tlk TexMex Tapas Pumpkin Seed Chili Pesto- lisäkettä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl limen mehua
1/2 tl suolaa
1. Paloittele meloni sopiviksi suupaloiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.
2. Laita revitty salaatti, melonikuutiot ja tomaatit sekä juusto tarjoiluastiaan.
3. Koristele nachos-lastuillla
4. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin päälle
5. Tarjoa heti, jotta Nachos-lastut säilyvät rapeina
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.