Spagetti ja jauhelihakastike

Tästä arjen perusruoasta on varmaankin yhtä monta variaatiota kuin on kokkiakin. Tällä kertaa halusimme tehdä hieman erilaista kastiketta kuin yleensä (ruskeakastike tai tomaattikastike). Ohje on alunperin Valion sivuilta, jota muokkasimme hieman.



4 hengelle
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 tlk tomaattimurksaa (meillä oli Mutti-merkkistä)
1 pkt Toscana-tuorejuustoa
suolaa
pippuria

+ spagetti

1. Laita pastavesi kiehumaan
2. Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha, mausta suolalla
3. Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi
4. Anna kiehua hiljalleen muutama minuuttia
5. Kun pastat ovat kypsiä, tarjoile heti

Makuun saa mukavasti eri vivahteita tuorejuustoa vaihtamalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.