Herkkusienipasta

Hetkessä valmista!

Neljälle:
400 g tuoreita herkkusieniä
Putkipastaa noin 400-500 g
2 valkosipulin kynttä
2 dl ruokakermaa
1 kanafondi
1 ruukku persilijaa
Mustapippuria
Hiukan Pecorinoa tms. juustoa 
(loraus valkoviiniä)

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan neljälle hengelle ja valmista kastike sillä aikaa kun pasta kypsyy
2. Viipaloi sienet, hienonna valkosipulit ja persilija
3. Paista herkkusieniä oliiviöljyssä aika kovassa lämmössä niin, että ne saavat kaunista väriä pintaan
4. Lisää valkosipuli ja sekoittele hetki
5. Lisää persilijasilppu sekä ruokakerma, kanafondi ja sekoittele hetki
6. Lisää hyppysellinen mustapippuria ja halutessasi loraus valkoviiniä. Anna kiehua hetki hiljalleen poristen
7. Tarkista maku  ja sekoita kypsä pasta ja kastike toisiinsa, niin että putkipasta imaisee sisuksiinsa herkullista kastiketta. Raasta annosten päälle vielä tuoretta pecorino- tai parmesan -juustoa ja herkuttele heti.

Samalla ohjeella voisi hyvin valmistaa myös kanapastaa lisäämällä kastikkeeseen paistettuja kanan fileesuikaleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.