Mustikkarahka

Talvella vitamiint ovat vähissä, joten nyt on hyvä aika ottaa käyttöön kesällä pakastetut marjat ja nauttia lisääntyvästä valosta!

Tässä yksi nopea herkku mustikoista välipalaksi tai vaikka jälkkäriksi.

Mustkikkarahkaa kannattaa kokeilla myös pannarin tai letun päällä, maistuu aivan ihanalta!



Noin kuusi annosta:
400 g maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
200 g mustikoita
2 tl vanilijasokeria
Sokeria maun mukaan

1.Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vanilijasokerilla ja sokerilla
2. Sekoita mukaan maitorahka ja tarkista maku. Lisää sokeria oman maun -ja tarpeen mukaan.
3. Lisää mukaan kohmeiset mustikat ja sekoita varovasti.

Rahkaan voit tietty käyttää mitä marjoja tai hedelmiä vain. Jos ostat pakastemarjat kaupasta muista käyttää kotimaisia marjoja. (jotkut ulkomaiset marjat pitää keittää listeriavaaran vuoksi ennen käyttöä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.