Lämmin vuohenjuustoleipänen

Lainasin kirjastosta Ruokaa Ranskasta Hans Välimäen tapaan ja siellä oli aivan ihana tomaattipiirakka, jonka innoittamana tein iltapalaksi näitä leipäsiä. Näillä voi herkutella, kunnes jaksaa tehdä piirakan...

Punaista pestoa leivän voiteluun
Vuohenjuustoa
Tomaattia, Basilikaa
Hyvää rapeakuorista maalaisleipää


1. Lämmitä uuni 220 asteeseen
2. Viipaloi leipä ja sipaise punaista pestoa leivän päälle
3. Viipaloi vuohenjuusto ja tomaatti ja lado limittäin basilikan kanssa leivälle
4. Paista uunissa noin 15 min, kunnes juusto sulaa hiukan ja näyttää hyvältä.
5. Jäähdytä hiukan ja pirskota päälle oliiviöljyä. Herkuttele vihreän salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.