Valkosipuli-sitruunakatkaravut

Kahdelle salaatissa

300 g pakastekatkarapuja sulatettuna
1 valkosipulinkynsi
2 rkl voita
1/2 -1 tl sormisuolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
1 tl raastettua sitruunan kuorta
1 rl sitruunan mehua
2 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersilijaa tai ruohosipulia

1. Sulata katkaravut (valuta tarvittaessa)
2. Kuori ja hienonna valkosipuli pieneksi silpuksi
3. Paista rapuja ja valkospiulia noin minuutin ajan
4. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja -mehulla ja ripottele päälle yrttisilppua

Tarjoile tapaksena sellaisenaan vaalean leivän kera, tee katkarapu leipiä tai herkuttele salaatissa.

Viinivinkki: Valkoviini / Pinot Crigio / Italia