Toast skagen


8 leivälle täyte

1/2 avokadoa
200g jokiravun pyrstöjä
muutama ruokalusikallista majoneesia
pari ruokalusikallista tillisilppua
rutistus sitruunaa
chiliä tai mustapippuria
suolaa
saaristolaisleipää

1. Pilko ravun pyrstöt pieneksi silpuksi.
2. Survo avokado kulhoon ja lisää sinne ravut, puristus sitruunaa ja sekoita. Lopuksi lisää tillisilppu ja majoneesi.
3. Sekoita seosta varovasti, ettei mene mössöksi. Säästä muutama ravun pyrstö koristelua varten. Maista seosta ja laita tarvittaessa lisää majoneesia/sirtuunaa.
4. Viipaloi saaristolaisleipä ja paista voissa pannulla.
5. Anna leipien hieman jäähtyä ja laita täyte leipien päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.