Rucola-kinkkusalaatti


Tähän kevyeen salaattiin tuovat avokado ja pähkinät hyviä rasvoja.

Kahdelle:
1 ruukku villirucolaa
100 g kylmäsavukinkkua
150 g kirsikkatomaatteja
1-2 avokadoa
1/3  hunajamelonia
1 ruukku basilikaa
100 g cashewpähkinöitä
Sitruunan mehua



Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl hunajaa
1 tl sormisuolaa
ripsaus mustapippuria

1. Huuhtele ja kuivaa rucola ja suikaloi kinkku. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja kuutioi avokado ja pirskota päälle hiukan sitruunaa tummumisen estämiseksi. Pilko hunajameloni sopiviksi suupaloiksi.
2. Paahda pähkinöihin hiukan väriä kuivalla pannulla.
3. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään ja ripottele päälle pähkinät.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele salaatin joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.