Neljälle:
Riisiä keitettynä 4 hengelle
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 sitruuna / appelsiini
2-3 valkosipulinkynttä
yrttejä: timjamia, oreganoa,
1 dl mustia kalamata oliiveja
2-3 dl kanalientä / maustettettua ruokakermaa
4 kanan rintafilettä
öljyä paistamiseen, suolaa ja pippuria
1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen
2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan
3. Pilko ja viipaloi vihannekset, sipuli ja hienonna valkosipuli.
4. Kuullota sipuleita pannulla ja laita sekaan muut vihannekset. Paista pikku hetki.
5. Kumoa kypsä riisi voideltuun uunivuokaan ja vihannekset riisin päälle.
6. Paista kanan rintafileisiin kuumalla pannulla hyvä väri ja mausta suolalla ja pippurilla.
7. Laita fileet riisi-vihannespedin päälle
8. ripsauta päälle yrttejä ja oliivit sekä sitruunan/appelsiinin viipaleet
9. Kaada sekaan vielä kanalientä / ruokakermaa ja laita kannen tai folion alle uuniin porisemaan noin 20-30 minuutiksi tai kunnes kana on kypsää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.