Pannukakku


Tässä parhaaksi havaittu, oman äidin pannariohje:

Uunipellillinen:
1 l Kevytmaitoa / kulutusmaitoa
2-3 kananmunaa
Noin 6 dl vehnäjauhoja
50 g voita (voilla rapeampi pinta ja margariinilla pehmeämpi)
1 tl suolaa

Sekoita kaikki ainekset vispilällä taikinaksi ja anna turvota noin puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperin päälle tai voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa 250 asteessa noin 30 min, kunnes pinta on kauniin värinen. Taikina hiukan kuplii uunissa, suurimmat kuplat voi puhkaista haarukalla.

Tarjoa survottujen marjojen tai hillon ja kylmän maidon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.