
Monta isoa lettua tai hurjan paljon pikkulettusia:
1 l Punaista maitoa
4 munaa
50 g sulatettua voita tai 1/2 dl rypsiöljyä
reilu 1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
ronski ripsaus muskottipähkinää
noin 3 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
200 g tuoretta pinaattia
1. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito, mausteet ja jauhot koko ajan sekoittaen. Tarkista maku ja rakenne ja lisää suolaa tarpeen mukaan.
2. Lisää sulatettu voi tai rypsiöljy ja sekoita
3. Silppua pinaatti veitsellä tai saksilla ja hauduta hetki voissa pannulla
4. Lisää pinaatti taikinan joukkoon ja anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista.
5. Tarjoa raejuuston ja puolukkahillon / kevyesti sokeroidun puolukkasurvoksen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.