Vaarallisen hyvä kesäherkku!
Makea saaristolaisleipä ja suolainen täyte on vaan niin herkullista...
Hiukan kevyemmän version saat käyttämällä ruisleipänappeja, makoisa nekin!
En muista tarkkoja määriä mutta maistelemalla hyvä tulee.
- Saaristolaisleipää
- Ranskankermaa /kermaviiliä
- Kylmäsavulohta noin
- Tilliä silputtuna
- Tilkkanen sitruunanmehua
- Mustapippuria
- (suolaa)
1. Hienonna lohi ja silppua tilli
2. Sekoita täytteen aineksia pikkuhiljaa jotta saat oikean makuisen ja paksuisen täytteen
3. Laita täyte jääkaappiin tarjoiluun saakka
4. Viipaloi leipä ja nakkaa täytettä päälle ja tarjoile heti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.