Papusalaatti

Tämä mukavasti rapsakka salaatti on täynnä proteiinia. Salaatti maistuu hyvin lisäkkeenä kalan tai kanan kanssa. Käy hyvi myös kevyeksi lounaaksi leivän kera.
3 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Balsamiviinietikkaa
300 g Vihreitä papuja
100 g Kurpitsan siemeniä.
Noin 400 g valkoisa papuja (GoGreen tetra x 2) 
Merisuolaa ja vastarouhittua mustapippuria

1. Kaana öljy ja etikka suureen kulhoon
2. Sekoita joukkoon valkoiset pavut ja siirrä syrjään
3. Keitä vihreitä papuja suolavedessä noin 3 min ja jäähdytä juoksevan kylmän veden alla ja valuta.
4. Lisää vihreät pavut ja kurpitsansiemenet kuljoon ja sekoita. Sirottele päälle merisuolaa ja pippuria ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.