4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl voisulaa
3 tl leivinajauhetta
4 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 1/2 dl Ruokakermaa
1 1/2 tl vanilliinisokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1. Sulata rasva ja anna jäähtyä
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhot. Lisää muna-sokerivaahtoon rasva ja sen jälkeen jauhoseosta sekä ruokakermaa vuorotellen.
3. Jaa taikina kahteen osaan. Mausta 3/4 osa vanilliinisokerilla ja loput kaakaojauheella.
4. Kaada voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa. Päälimmäiseksi vaaleaa.
5. Paista noin 180 asteessa 50-60 min. Kakku on kypsä, kun se ei tartu puiseen tikkuun. kumoa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.