8 punajuurta
2 suolakurkkua
1 silputtu punasipuli
2 rkl voita
0,5 dl kapriksia (tai maun mukaan hiukan enemmänkin)
mustapippuria myllystä
suolaa
1. Kuori punajuuret ja pilko pieniksi kuutioiksi
2. Leikka suolakurkku kuutioiksi ja hienonna sipuli
3. Kuullota sipuli paistinpannulla voin kanssa
4. Kumoa pannulle punajuurikuutiot, suolakurkut ja kaprikset
5. Mausta suolalla ja mustapippurilla
6. Paista meheväksi pyttipannuksi
Tarjoile paistetun / grillatun lohen ja "tillikerman" kanssa.
Tillikerma:
2 dl ranskankermaa / kermaviiliä
2 dl silputtua tilliä
1 tl dijon-sinappia
ripaus sokeria ja suolaa
1. Silppua tilli ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja mausta sokerilla / suolalla oman maun mukaan sopivaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.