Hummusta voi tehdä monella eri reseptillä, tässä yksi. Tämä on Valion resepti. Kokeilin tätä, kun kaapista löytyi kaikki tarvittavat ainekset. Monissa respteissä tarvitaan seesamtahnaa (tahinia), jota ei silloin kaapista löytynyt.
Hyvää tuli, maistui ihanalta tuoreen leivän kanssa ja näkkärikin sai uutta potkua, kun sipaisin päälle tätä terveellistä ja hyvää tahnaa!
1 tlk (285 g) kikherneitä
1 dl bulgarian jogurttia
1 valkosipulin kysni
1 rkl sitruunamehua
n 1/2 tl suolaa (laita varovasti)
ripaus mustapippuria myllystä
1-2 rkl persilijaa
1. Valuta herneet ja soseuta muiden ainesten kanssa tasaiseksi massaksi. Anna maustua hetki kylmässä. Tarjoa viileänä leivän päällä ja ruokien lisäkkeenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.