Nopea Tomaatti-papukeitto

 
1 tölkki Chili-tomaattimurskaa (mutti)
1 tölkki kuorittuja tomaatteja
1 tölkki kideny-papuja suolaliemessä
2-3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
Ripaus sokeria
korkillinen punaviinietikkaa
suolaa
pippuria
säilyketölkillinen vettä
Tuoretta basilikaa
Tarjoiluun ranskankermaa
1 rkl öljyä paistamiseen

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä
2. Lisää tomaattimurska ja kuoriutut tomaatit sekä tölkillinen vettä
3. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla (noin 1 tl) ja  pippurilla.
4. Kaada pavuista liemi pois ja lisää keittoon. Laita mukaan myös punaviinietikka, sokeri sekä silputtua basililkaa
5. Anna porista hyvän aikaa ja pilko puuhaarukalla / lastalla isoja kuorittuja tomaatteja pienemmiksi paloiksi
6. Tarkista maku ja tarjoile höyryävän kuumana ranskankermanokareen kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.