Sokerittomat Baanilettuset

Sokerittomat letut ovat ihana ja terveellinen aamu-  tai iltapala. Nämä letut maistuvat usein myös lapsille. Useiden kokeilujen pohjalta meillä letut tehdään näin.

2 Kananmunaa
1 Kypsä banaani
Vajaa 1 dl kaurahiutaleita
1 rkl paksua turkkilaista jogurttia
Mausteeksi kanelia, kaardemummaa, vanilijaa tai vaikkapa kookoshiutaleita.

1. Vatkaa haarukalla munat kevyesti
2. Lisää mössätty banaani, kaurahiutaleet, jogurttia sekä mausteet oman maun mukaan.
3. Paista keskilämmöllä pieniä lettusia.
(paistorasvana voit käyttää voita, rypsi- tai kookosöljyä)

Tarjoile hedelmien / marjojen, pähkinöiden ja turkkilaisen jogurtin kera. Jos haluat lisää makeutta nin valuta päälle vielä hiukan hunajaa. Nam, Nam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.