Guacamole





 

Guacamole on ihanaa ja sopii hyvin moneen ruokaan, vaikkapa lisäkkeeksi lohen kanssa.

Guacamole reseptejä on yhtä monta kuin kokkejakin. Mun lempparireseptissä on vain avocadoa ja vähän mausteita ja Guacamole jätetään rouheaksi niin, että mössöön jää vähän avocado-sattumia.









3 Avocadoa
1/2 sitruunan mehu
1 valkosipulin kynsi pienen pienksi murskattuna
suolaa ja mustapippuria

1. Soseuta Avocadot haarukalla tai perunasurvimella
2. Sekoita joukkoon sitruunanmehua ja mausteet.
  (Halutessasi lisää joukkoon ihan pieni tippa Tabascoa)


PS: Kuvassa lohimedaljongit  maustettiin sitruunan ja limen mehulla sekä suolalla. Annettiin marinoitua pari tuntia. Ennen uuniin menoa ripsautin vielä pinnalle chilijauhetta ja tuoretta korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.