Vanhasta Maku-lehdestä löytyi helppo ja tosi herkullinen lohiruoka.
4 Annosta
700 g lohifiiletä
Sitruuna
4 Hapankorppua
Tilliä
Suolaa ja pippuria
1. Leikkaa lohi annospaloiksi (ruoan voi vallan hyvin tehdä myös kokonaisesta fileestä)
2. Mausta sitruunalla, suolalla ja tillisilpulla
3. Murskaa hapankorput karkeasti ja ripottele hapankorput lohipalojen päälle
4. Paista 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 25 min.
5. Ripottele päälle runsaasti tiliä ja tarjoile vihreiden papujen, perunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.
Kermaviilikastike
1 prk (200g) kermaviiliä
100 g ruohosipuli-kevyttuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl mustapippuria
Suolaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.