Uunitomaatit mozzarellalla

Helppoa ja herkullista kesäruokaa. Tarjoile lisäkkeenä tai kasvisruokana hyvän maalaisleivän kera. Kokeile myös feta, koskenlaskija, tai vuohenjuustotäytteellä.

- 10 kypsää tomaattia
- 200 g mozzarellaa
- Oliiviöljyä
- Tuoretta timjamia ja basilikaa
- Balsamicoa
- Merisuolaa  ja mustapippuria


1. Kuutioi mozzarella 10 palaksi
2. Leikkaa jokaiseen tomaattiin syvä risti noin puoleen väliin saakka ja paina niihin pala mozzarellaa
3. Nosta pellille/vuokaan ja ripottele suolaa, pippuria ja timjamia päälle
4. Ripasuta vielä balsamicoa ja paista uunissa 180 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes tomaatit alkavat pehmetä ja avautua
5. Ripottele päälle öljyä ja runsaasti revittyä basilikaa ja tarjoile heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.