Herkullinen kasvispasta. Ihanat kesäiset maut. Tuli ihan viime kesän lomareissu mieleen.
3 valkosipulinkynttä
2 tlk säilöttyjä kirsikkatom. (mutti)
1 rkl punaviinietikaa
1/2 kesäkurpitsa
1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
3/4 dl hienonnettua oreganoa
1 dl mustia kievettömiä oliiveja
3/4 tl mustapippuria myllystä
100 g mozzarella-juustoa
Oliiviöljyä ja suolaa
1. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja kuullota oliiviöljyn kera kattilassa
2. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit sekä punaviinietikka ja hauduta meidolla lämmöllä noin 20 min
3. Leikkaa sillä välin kesäkurpitsa pieniksi suupaloiksi
4. Laita pasta ( 400 g) kiehumaan runsaaseen, suolalla maustettuun veteen.
5. Lisää kastikkeeseen kesäkurpitsat, yrtit ja oliivit
6. Kuumenna ja mausta mustapippurilla ja suolalla
7. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon
8. Annostele lautaselle ja lisää mozzarellajuusto. Nauti heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.