Colewsalaatti

Colewsalaatti maistuu hodarin ja hampparin välissä tai vaikka grillimakkaran lisukkeena. Tällä kertaa laitoimme salaaattia pitaleivän väliin halloumijuuston kaveriksi. Nakkiversiot maistuivat apsille.
6-7 annosta

750 g varhaiskaalia 
3 porkkana
1 nippu kevätsipulia
Kastike:
2 dl  Kreikkalaista jugurttia (Valio) / Kermaviiliä
2 tl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
3/4 tl suolaa
1 tl dijon sinappia 
Mustapippuria myllystä   

1. Raasta kaalio ja kuoritut porkkanat karkealla terällä (kaalin voi myös suikaloida veitsellä)
2. Hienonna sipulit varsineen
3. Sekoita isossa kuhossa
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaatin joukkoon. Sekoita ja anna viilentyä hetki jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.